Institutul Clinic Fundeni: O nouă platformă IT. Progrămările pacienților la medic, doar la un click distanță

Institutul Clinic Fundeni (ICF) are o nouă interfață IT (www.icfundeni.ro) care permite interconectarea rapidă și mult mai facilă a pacienților cu personalului medical.

”Începând de astăzi (vineri, n.r.) Institutul Clinic Fundeni are o nouă interfață IT care face posibilă interconectarea rapidă și mult mai facilă a pacienților cu personalul medical angajat și conferă, totodată, tuturor utilizatorilor o imagine amplă a activității instituției medicale”, se precizează în comunicatul de presă al ICF.

 Prof. Univ. Dr. Anca Coliță, managerul INF, a declarat: Sperăm că reconfigurarea site-ului ICF prin noua structură și prin modulele sale operaționale să confere tuturor utilizatorilor o platformă confortabilă și eficientă atât din punct de vedere a furnizării tuturor informațiilor, mai ales din perspectiva programărilor la medic în sistem on-line. Această nouă aplicație vine atât în sprijinul pacienților, cât și al medicilor, iar prin modalitățile facile de navigare și utilisare și prin prezentarea sa generală, reușește optimizarea relației pacient –furnizor servicii de sănătate”.

Important este și faptul că aplicația permite încărcarea biletului de trimitere și analizele medicale anterioare ale pacienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole