Iohannis spune că nu are informații despre afacerile lui Biden cu România

Președintele Klaus Iohannis a dclarat, miercuri, că nu are infromații cu privire la dezvăluirile pe care le anunță Donald Trump și echipa sa în legătură cu afacerile pe care Hunter Biden le-ar avea cu România.

„Nu am niciun fel de informații despre acest personaj și dacă apar date pe care noi nu le-am cunoscut, le vom declara. Dar, la acest moment, nu am niciun fel de informație despre acest personaj”, a răspuns președintele unei întrebări legate de acest caz.

România a devenit un subiect în următoarea dezbatere prezidențială din Statele Unite ale Americii. Șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows, a declarat că fiul lui Joe Biden, candidatului democrat pentru președinția SUA, Hunter Bide are interese de afaceri în țara noastră și că acestea vor fi dezvăluite.

Mark Meadows a acordat un interviu postului de televiziune Fox Business, în care a declarat că Wall Street Journal va publica zilele următoare o investigație despre afacerile lui Hunter Biden în România.

„Găsesc că e fascinant că o parte din banii care par să ajungă la familia lui Biden vin în mare parte din România, Ucraina și China, exact țările în care Joe Biden a fost emisar special. Când începi să te gândești la aceste lucruri, realizezi că va avea de dat multe explicații în zilele următoare. Nu e surprinzător pentru mine”, a declarat Meadows pentru Fox News.

„Am menționat România. Cred că în zilele care vor urma veți vedea o conexiune românească de asemenea”, a răspuns Mark Meadows.

Chestionat pe această temă la emisiunea „Fox and Friends”, Donald Trump a confirmat declarația Șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows. Președintele SUA a anunțat că: ”Urmează România”. Video AICI.

Carantinarea Bucureștiului

1 COMENTARIU

  1. Observații ale președintelui Trump înainte de plecarea Marine One.
    25 octombrie 2019
    ” Îți-ar plăcea să vezi că Departamentul de Justiție îl cercetează în continuare pe Biden? Ar trebui Departamentul de Justiție să-l investigheze în continuare pe Biden?”
    „PREȘEDINTELE: Ei bine, cred că au făcut Biden și fiul său – și acum, cred, găsesc și România; care tocmai a ieșit astăzi. Sau în altă țară. Și sunt sigur că sunt mai multe decât atât.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...