Ionuț Moșteanu: Fac apel la toți oamenii politici responsabili să lase moțiunea de cenzură să își urmeze cursul

USR PLUS face apel la toţi parlamentarii să lase moţiunea de cenzură să-şi urmeze parcursul şi îi aşteaptă şi pe reprezentanţii PSD să participe la şedinţa de plen de joi, convocată pentru prezentarea moţiunii, a declarat, miercuri, Ionuţ Moşteanu, purtător de cuvânt al formaţiunii.

Eu fac un apel la toţi oamenii politici responsabili să nu mai facă astfel de abuzuri, să lase moţiunea de cenzură să-şi urmeze parcursul. Şi ceea ce au făcut preşedinţii celor două Camere a fost un act normal într-o democraţie consolidată. Au arătat că sunt oameni de stat că au respect pentru Constituţie, au respect pentru cetăţenii care i-au pus în acele funcţii şi au convocat mâine acel plan reunit. Mâine la acest plen reunit vor fi parlamentarii USR PLUS, vom citi moţiunea şi moţiunea va intra în parcursul parlamentar, aşa cum ai fi fost normal să fie de câteva zile, de o săptămână aproape„, a afirmat Moşteanu, care este şi liderul deputaţilor USR PLUS.

El a spus că lucrurile sunt simple: „cine vrea ca premierul Cîţu să plece acasă, votează moţiunea, cine nu vrea să-l sprijine în continuare, nu votează„.

Fac un apel din nou la toţi parlamentarii, la toţi oamenii politici, să revenim la calea normală, constituţională. Avem o moţiune, merge la vot, cine vrea ca Cîţu să plece acasă, votează moţiunea, cine nu vrea să-l sprijine în continuare, nu votează moţiunea. Este atât de simplu, de firesc, fără balet comunicaţional, fără 20 mii de tertipuri pe care le tot inventează de la o zi la alta domnii de la PSD. Îi aşteptăm mâine în Parlament„, a adăugat Moşteanu.

Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a fost convocat pentru joi, la ora 16,00, pentru prezentarea moţiunii de cenzură intitulate „Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi! Florin Cîţu trebuie să plece!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...