Ionuț Negoiță a închis Rin Grand Hotel și-l transformă în bloc de apartamente

Fostul investitor de la FC Dinamo București, Ionuț Negoiță, a închis definitiv Rin Grand Hotel pentru turiști și-l va transforma, integral, în bloc de apartamente.

Rin Grand Hotel, situat lângă Târgul de mașini Vitan, a fost deschis în 2007, în urma unei invistiții de aproximativ 60 de milioane de euro, era numit, la perioada inaugurării drept cel mai mare hotel din Europa. Potrivit proprietarului hotelului, Ionuț Negoiță, pandemia a afectat enorm de mult gradul de ocupare al hotelului de pe Șoseaua Vitan-Bârzești.

„Pandemia ne-a afectat foarte mult, gradul de ocupare şi veniturile s-au prăbuşit dramatic la Rin Grand Hotel, veniturile au scăzut cu 80%, am adus chiar bani de acasă. L-am închis şi transformăm ultimele camere ce funcţionau în regim hotelier în apartamente. Până în vara anului viitor vom finaliza această conversie“, a spus pentru ZF Ionuţ Negoiţă, proprietarul hotelului.

Hotelul dispune de 1.460 de camere, dintre care, anul trecut, doar 480 mai funcționau în regim hotelier. Negoiță a început să transforme o parte din hotel în zonă de locuit și să vândă apartamente încă de acum zece ani.

Un apartament cu două camere în Rin Grand Hotel costă de la 58.000 de euro în sus

Un apartament cu două camere, de 42 de metri pătrați, în Ring Grand Hotel, se vindea, astăzi, pe Olx cu 58.500 de euro. Un alt apartament, mai mare, de 75 de metri pătrați, dar tot cu două camere, se vindea, pe același site, cu 83.000 de euro.

Citește și Care este motivul pentru care simbolul Bucureștiului și-a schimbat numele. Cine se află în spatele afacerii InterContinental

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole