Jack Angeli, șamanul QAnon, a fost arestat pentru intrarea ilegală în Capitoliu

Șamanul QAnon, devenit simbolul asaltului asupra Capitoliului pentru costumația de viking, a fost arestat. Numele adevărat al șamanului este Jacob Anthony Chansley, alis Jake Angeli, și a fost arestat pentru pătrundere ilegală în Capitoliu, prin violență, și pentru comportament inadecvat.

Jake Angeli are 32 de ani și este din Arizona. S-a autointitulat „QAnon Shaman” și a participat la multe manifestații și proteste din SUA, dar a devenit celebru după ce a apărut în Capitoliu.

A devenit o celebritate pe reţele de socializare în doar câteva ore, după ce s-a prezentat în faţa Capitoliului, la apelul lui Donald Trump, şi a reuşit să pătrundă în hemiciclu, în timpul luării cu asalt a Congresului de către simpatizanţi ai preşedintelui american în exerciţiu. Cu ajutorul ţinutei sale – la bustul gol, tatual, machiat şi purtând pe cap o căciulă de blană şi două coarne, care i-au adus supranumele de „Shaman” – s-a făcut remarcat activistul, care pare că a devenit un simbol al acestei invazii a Congresului.

Jake Angeli este membru al mişcării cu acest nume, care susţine că luptă împotriva membrilor „statului profund” ce manipulează societatea şi care, susţine ea, practică pedofilia. Adepţii QAnon consideră că Donald Trump este „alesul” menit să lupte împotriva acestor practici.

Au mai fost puşi sub acuzare după violenţele de miercuri, de la Capitoliu, Adam Johnson, în vârstă de 36 de ani, din Florida, care a luat pupitrul lui Nancy Pelosi şi a fost fotografiat cu pupitrul în braţe pe hol, ceea ce i-a adus şi lui celebritatea în social media. Johnson a fost arestat vineri.

De asemenea, a fost pus sub acuzare Derrick Evans, în vârstă de 35 de ani, din West Virginia, care a transmis live pe Facebook imagini cu el alături de un grup care intra ilegal în Capitoliu. Evans a fost arestat vineri.

4 COMENTARII

  1. Gazda MSNBC, Joe Scarborough, a cerut ca președintele Donald Trump , avocatul său personal Rudy Giuliani și fiul său Donald Trump Jr. să fie arestați și judecați pentru „insurecție” după ce protestul pro-Trump de miercuri s-a transformat în haos la Capitolul SUA.

    „Suntem o națiune a legilor? Suntem o națiune dintr-un singur om? ” A spus Scarborough, acuzându-i pe toți cei trei bărbați că i-au incitat pe susținătorii lui Trump să atace Congresul, convingându-i că alegerile din 2020 au fost furate.

  2. În nici un caz nu este simpatizant al lui Trump! Ginerele lui Nancy Pelosi să fotografiat cu el și a avut o conversație amicală.În plus, arhivele televiziunilor de știri l-au găsit în alte ipostaze la manifestarile ANTIFA cu aceleași coarne și cu bustul gol ,diferența era costumația care nu mai avea steagul USA ,ci simbolurile ANTIFA.

  3. Samanul este un individ infiltrat printre Patioti.Un intrus care a cochetat cu respectiva miscare numai pt a i face stricaciuni.Exista mai multe poze elocvente in acesta privinta,langa el fiind un alt individ cu barba care sta cu mainile pe piept si pe ele se vad tatuaje cu secera si ciocanul.Ori numai comunisti nu sunt cei pro Trump.Acelas saman este vazut in alta poza de la Capitoliu,fotografiindu se cu ginerele lu nancy pelosi,fara de care intrarea in Capitoliu nu ar fi fost posibila.In plus,o gramada de filmari arata cum politistii si fortele de ordine au invitat efectiv manifestantii sa intre,deschizandu le portile si facand din maini ca politisti care vor sa circui mai repede.Asa ca despre ce vorbim??!Au intrat o gramda de gura casca care voiau c=sa vada cum e in Capitoliu,daca au fost lasati sa intre…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...