Un japonez a cheltuit 16.000 de dolari pentru a deveni câine. Cum arată în lesă

Un bărbat din Japonia a cheltuit în jur de 16.000 de euro pentru a-și împlini visul de o viață: acela de a deveni câine. Și nu orice câine, ci unul din rasa Collie. Bărbatul adoră să fie plimbat în lesă, dă de coadă și îi linge pe mâini pe cei care îl mângâie.

Nu, nu și-a făcut operații estetice pentru a fi transformat în câine, deși, în viitorul nu foarte îndepărtat probabil și asta va fi posibil.

Taco și-a comandat un costum realist de Collie la începutul acestui an. Produsul, care costă 2 milioane de yeni (aproximativ 15.700 de dolari la acea vreme), a fost realizat în aproximativ 40 de zile, după mai multe runde de revizuiri.

Toco a explicat la vremea respectivă pentru MailOnline că „și-a dorit să fie un animal” încă de când era copil. Într-un interviu pentru publicația The Mirror, el a recunoscut că este îngrijorat de opiniile celorlalți, în special ale celor dragi: „Rareori le spun prietenilor mei, pentru că mi-e teamă că vor crede că sunt ciudat, dar celor care le-am spus asta au părut foarte surprinși să afle că am devenit un animal”.

Dezvoltând motivul pentru care a ales această cale în viață, el a adăugat: „Încă din copilărie, am avut această fantezie nespecifică de a deveni un animal. Mă întreb dacă nu cumva a fost o dorință de transformare”.

Videoclipurile de pe pagina sa îl arată cum învață diverse activități ca un cățeluș, de la mâncat și făcut trucuri până la plimbare și jucat frisbee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...