Joe Biden a ațipit în timpul Conferinței ONU privind schimbările climatice VIDEO

Președintele SUA, Joe Biden, a fost filmat, luni, la Conferința ONU privind schimbările climatice COP26 de la Glasgow, în timp ce părea că ațipește. Oficialul american și-a închis ochii de mai multe ori în timpul unui discurs al premierului Italiei. El a fost „trezit” de un consilier care s-a apropiat de el pentru a-i spune ceva.

Într-un videoclip distribuit pentru prima dată de un reporter pentru The Washington Post, Joe Biden poate fi văzut în timp ce închide ochii când în sală era rostit un discurs și rămâne așa pentru câteva zeci de secunde.

În tot acest timp, vorbitorul remarca în discursul său că liderii mondiali reuniți pentru conferința de la Glasgow au „puterea de a lua decizii și de a ajunge la acorduri care vor afecta viețile generațiilor viitoare”, scrie The Independent.

Biden „s-a trezit” abia când un consilier s-a apropiat de el pentru a-i spune ceva la ureche, apoi și-a frecat ochii și a urmărit discursul premierului Italiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...