Joe Biden a preluat conducerea în Georgia și îi blochează drumul lui Trump spre cele 270 de voturi

Joe Biden a preluat conducerea în Georgia, un stat de care Donald Trump avea nevoie să îl câștige pentru a-și păstra șansele să atingă pragul de 270 de voturi.

Potrivit ultimelor cifre publicate de oficialii americani și citate de presa de peste ocean, Joe Biden a preluat conducerea în Georgia, având cu 917 voturi mai multe decât președintele în funcție.

În Georgia, unul dintre statele cheie în care continuă încă numărătoarea voturilor, monitorii electorali și CNN spun că democratul Joe Biden a preluat conducerea acolo pentru prima dată de la începerea numărătorii voturilor.

Momentul vine în condițiile în care au fost numărate aproximativ 99% dintre voturile.

Deși mai sunt de numărat suficiente voturi pentru ca președintele în funcție să revină și să câștige statul, analiștii spun că sunt șanse destul de mici deoarece voturile numărate în aceste momente sunt cele venite prin poștă, iar acestea sunt majoritatea în favoarea lui Biden.

Georgia îi va aduce câștigătorului 16 voturi în Colegiile electoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...