Jubileul de Platină: Păpuşă Barbie cu chipul Reginei Elisabeta

Cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a va fi lansată o păpușă Barbie cu chipul suveranei Marii Britanii, relatează Reuters.

Producătorul de jucării Mattel a anunţat joi că marchează cei 70 de ani pe tron ai monarhului cu o păpuşă Barbie Tribute Collection.

Îmbrăcată într-o rochie de culoarea fildeşului, cu o eşarfă albastră împodobită cu medalioane şi panglici, figurina are şi o tiară bazată pe cea pe care Elisabeta a purtat-o în ziua nunţii sale.

Elisabeta, care împlineşte joi 96 de ani, a urcat pe tron la moartea tatălui său, regele George al VI-lea, la 6 februarie 1952. Este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii.

Păpuşa va fi vândută în magazinele londoneze Harrods, Selfridges şi Hamleys înainte de sărbătorirea oficială a Jubileului de Platină, la începutul lunii iunie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...