Jubileul de Platină: Păpuşă Barbie cu chipul Reginei Elisabeta

Cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a va fi lansată o păpușă Barbie cu chipul suveranei Marii Britanii, relatează Reuters.

Producătorul de jucării Mattel a anunţat joi că marchează cei 70 de ani pe tron ai monarhului cu o păpuşă Barbie Tribute Collection.

Îmbrăcată într-o rochie de culoarea fildeşului, cu o eşarfă albastră împodobită cu medalioane şi panglici, figurina are şi o tiară bazată pe cea pe care Elisabeta a purtat-o în ziua nunţii sale.

Elisabeta, care împlineşte joi 96 de ani, a urcat pe tron la moartea tatălui său, regele George al VI-lea, la 6 februarie 1952. Este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii.

Păpuşa va fi vândută în magazinele londoneze Harrods, Selfridges şi Hamleys înainte de sărbătorirea oficială a Jubileului de Platină, la începutul lunii iunie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...