Jucătorii Rapidului au evoluat pe o primă uriașă la derby-ul cu FCSB. De unde au venit banii

După două remize și două înfrângeri, Rapid a obținut prima victorie în play-off, 1-0, cu FCSB. Sigurul gol al partidei disputate duminică seara a fost marcat de Albu, în minutul 21.

În urma victoriei, iar jucătorii și staff-ul Rapidului vor împărți 75.000 de euro.

Dan Șucu, coproprietarul Rapidului, a vorbit despre primă și a declarat că nu există nicio posibilitate ca alte cluburi, implicate în luptă directă cu FCSB să influențeze evoluția jucătorilor lui Mutu.

„Există o primă importantă. Noi jucăm pentru Rapid. Din punctul nostru de vedere, este foarte clar și de ce. Nu există vreo posibilitate prin care la Rapid noi să intrăm în vreo înțelegere cu alt club.

Ce vreau să spun fără doar și poate e că primele date sunt foarte consistente și nu văd niciun alt motiv de premiere din alte părți. Eu cred că fotbalul a ajuns unde e acum și pentru că decizia nu s-a luat sportiv, în teren, ci în culise, de către diferiți patroni. Și asta mă deranjează, groaznic mă deranjează. Majorarea primei e legată de ieșirea dintr-o criză”, a declarat Dan Șucu pentru ProSport.

„Rapid nu o să devină vagon atașat locomotivei altcuiva, indiferent cine ar fi altcineva: Farul, CFR Cluj, Craiova. Noi nu facem înțelegeri oculte! Vrem doar sa învingem în teren, indiferent de adversar. Orice implicare de a stimula financiar fotbaliștii e o atribuție a clubului, pentru că astfel se pot evita orice conexiuni nedorite. Primele pe care conducerea le oferă jucătorilor Rapidului sunt suficient de consistente pentru a nu fi nevoie de alte contribuții”, a mai spus Dan Șucu pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...