Kamala Harris, critici dure după ce a purtat mai multe ținute marca Dolce & Gabbana

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, a fost criticată după ce a apărut public în ținute semnate de Dolce & Gabbana. Casa de modă a stârnit controverse, în repetate rânduri, din cauză că articolele de îmbrăcăminte și reclamele publicitare par ofensatoare din punct de vedere rasial.

Noul vicepreședinte al Americii și prima femeie din istoria țării care ocupă această funcție, a purtat un pulover de lână, marca D & G, în timpul unui prânz luat împreună cu președintele SUA, Joe Biden. De altfel, a purtat un costum cenușiu și o bluză neagră la învestitura lui Janet Yellen în funcția de secretară a Trezoreriei SUA, în data de 26 ianuarie.

Vittoria Gignone, fondatoarea unui web site ce analizează ținutele purtate de Kamala Harris, a scris pe contul de Instagram că situația este „incredibil de neglijentă”, scrie The Guardian.

„Ținutele ar trebui să fie mult mai bine alese, mai ales după câștigarea alegerilor. Cineva ar trebui să-i spună (n.r. vicepreședintelui) despre problemele pe care le stârnesc cei de la D&G. Nu cred că ar trebui dă poarte atât de multe obiecte vestimentare foarte scumpe în prima ei săptămână la birou”, a precizat Vittoria Gignone.

În schimb, vicepreședintele SUA a fost lăudat atunci când a purtat îmbrăcăminte de la trei designeri de culoare: Pyer Moss, Christopher John Rogers și Sergio Hudson.

Inclusiv Melania Trump, fosta Primă Doamnă a Americii, s-a îmbrăcat în negru, tot de la brandul D & G, atunci când s-a întâlnit cu Suveranitatea Sa, Papa Francisc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...