Kelemen Hunor: Nu vom avea succes ca şi Uniune, şi dacă Uniunea nu are succes, atunci nici comunitatea nu va avea succes

Kelemen Hunor a declarat că păstrarea unui singur tur la alegerile locale este o mare provocare. Oficialul a mai subliniat și faptul că dacă Uniunea nu va sucees, atunci ”nici comunitatea nu va avea succes”. Declarațiile au fost făcute în cadrul Conferinţei Aleşilor Locali ai UDMR.

Kelemen Hunor a declarat că anul electoral 2024 „este un an fără precedent, de foarte multă vreme cel puţin”, pentru că „o dată la 20 de ani alegerile parlamentare şi prezidenţialele sunt în acelaşi timp”, dar că de această dată vor exista şi alegerile europarlamentare şi cele locale.

„Pentru noi o mare provocare este să păstrăm un singur tur la alegerile locale, este foarte important să nu lăsăm pe ultima clipă demonstrarea rezultatelor noastre. Noi în lunile următoare, de fiecare dată, ori de câte ori avem ocazia – şi mai bine decât primarii nu poate nimeni să fie mai eficient, nici măcar miniştrii, nici măcar preşedintele Uniunii – este nevoie de miniştrii, de secretarii de stat, de toată lumea care face parte din guvernare, să faciliteze transferul mesajului. Primarii sunt cel mai aproape, în legătura cea mai strânsă cu alegătorii noştri.

În lunile următoare, trebuie să vorbim despre rezultatele noastre, despre rezultatele pe care le-am dobândit, că am guvernat pentru comunitate, că tot ceea ce am făcut, am făcut aşa cum am ştiut noi mai bine, că am reuşit să îmbunătăţim nivelul de trai, că am reuşit să redăm speranţa că se poate trăi în această ţară. Aceasta va fi sarcina noastră şi a voastră cea mai importantă, pentru că altfel la anul nu vom avea succes. Nu vom avea succes ca şi Uniune, şi dacă Uniunea nu are succes, atunci nici comunitatea nu va avea succes, deci cele două sunt legate între ele, succesul depinde de succesul amândurora”, s-a adresat liderul UDMR participanţilor la Conferinţa Aleşilor Locali.

1 COMENTARIU

  1. Statutul UDMR – un ONG constituit pe criterii etnice ce apra doar interese de grup (infractional) si nu ale maghiarilor din Ro– este folosit ilegal (fara respectarea legii partidelor) pe post de bolovan politic, la inclinarea balantei, pentru alcatuirea majoritatii necesare guvernarii (MAFIOTE)ceea ce a oferit societatii romanesti permanent indicii ca noua oranduire sociala functioneaza doar pe baza santajului politic. Acelasi ONG a mai avut IN ULTIMII 33 DE ANI misiunea istorica de a aprinde fara just temei disputele nationaliste. Situatia participarii in mod separat a UDMR-ca ONG etnic, la alcatuirea Puterii Publice in Romania este unica in lume sau poate specifica unei democratii tribale din epoca preistorica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...