Președintele României, despre alegerea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ: A câștigat majoritatea toxică PSD

Președintele Klaus Iohannis s-a arătat nemulțumit de alegerea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Colegiului Legislativ și spune că acuzele reciproce ale USR și PNL în acest caz nu își au rostul.  

„Ieri, Florin Iordache a fost votat în funcția de președinte al Consiliului Legislativ. PSD, în ciuda încercărilor dispersate de a-și cosmetiza imaginea, rămâne același partid nereformat și toxic. Găsește mereu o cale să-și recompenseze servanții cu funcții plătite generos din banii publici. Totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni”, a declarat Iohannis despre numirea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ.

„Această alegere a făcut să fie lumea atât de supărată încât încearcă să caute vinovați în loc să caute soluții. E ciudat dacă s-ar certa, fiindcă în definitiv aici a câștigat majoritatea toxică PSD și cred că între timp a devenit foarte clar că nu se poate continua în acest fel”, a răspuns președintele când a fost întrebat despre acuzele pe care și le aruncă PNL și USR.

Florin Iordache a fost ales, marți, în funcția de președinte al Consiliului Legislativ, la o diferență zdrobitoare față de contracandidatul său.

Plenul Parlamentului a decis numirea lui Florin Iordache în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ. Social – democratul a beneficiat de 185 de voturi pentru şi 43 contra.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...