Klaus Iohannis, întâlnire cu voluntarii SMURD: În aceste luni dificile de pandemie, ajutorul lor a fost extrem de valoros

Sâmbătă, de Ziua Internațională a Voluntarilor, Președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit cu voluntarii SMURD și cu studenți mediciniști voluntari la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă”.

Vizita a avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarilor.

Ați fost împreună cu mine, ați văzut, am dorit astăzi să mă întâlnesc cu o echipă de tineri excepționali. Cei care sunt în spatele meu sunt voluntari. Astăzi este Ziua Internațională a Voluntarului și țin să-i felicit, și pe cei care sunt astăzi împreună cu mine aici, dar și pe cei care nu sunt astăzi aici.

Este un lucru extraordinar că avem în România mii și mii de voluntari care se implică în foarte, foarte multe activități. Îi felicit pe toți astăzi, de Ziua Voluntarului, și îmi exprim toată aprecierea și gratitudinea pentru implicarea lor.

Ei sunt exemple demne de urmat și, chiar în aceste săptămâni și luni dificile de pandemie, ajutorul lor a fost extrem de valoros.

Tot despre implicare vorbim și mâine. Mâine suntem chemați să ne implicăm cu toții prin vot pentru viitorul României Așadar, mâine mergem cu toții la vot.

Vă mulțumesc! Vă doresc o seară bună și multă sănătate!”, este mesajul președintelui Klaus Iohannis.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole