Klaus Iohannis: Opoziția Austriei este nedreaptă.România merită să primească un vot favorabil

Klaus Iohannis a declarat că opoziția Austriei este profund nedreaptă pentru țara noastră și că România merita să primească un vot favorabil.

”Lipsa consensului de astăzi în ceea ce privește aderarea României la Schengen, pe fondul opoziției Austriei, este profund nedreaptă pentru țara noastră și cetățenii români.
România merita să primească un vot favorabil. O confirmă datele solide, rezultatele misiunilor recente de evaluare ale statelor membre și instituțiilor europene.
Un singur stat membru a ales să ignore aceste realități și să blocheze unanimitatea europeană, în mod inexplicabil și dificil de înțeles pentru întreaga Uniune Europeană. Atitudinea regretabilă și nejustificată a Austriei din cadrul reuniunii de astăzi riscă să afecteze unitatea și coeziunea europene, de care avem atât de multă nevoie mai ales în actualul context geopolitic.” a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

4 COMENTARII

  1. Bai tradatorule de tara tu in cardedenie cu nazistul bolnav psihic de cancelar austriac stiai ca nu intram.Rideai ca prostul.Romania stii foarte bine ca nu mai intra in Schengen pana in 2026.Austria a spus clar ca nu voteaza nici in viitor Romania si Bulgaria .

  2. Ca si Sua cu vizele ,ne iau la misto de fiecare data,asa si cu Ue cu Schengen:nu au vrut sa intram in Schengen au vrut numai Croatia.Ei din cauza asta au tras pe sfoara Romania si au pus Croatia,Romania,Bulgaria in Consiliul Jai.Au pus asa pentru ca altfel nu puteau vota Croatia.Scholtz ,Macron in cardesenie cu Olanda si Austria.

  3. Romania a procedat corect si a cerut votul in JAI .Asa am putut vedea cum 25 de natiuni sprijina Romania si cine ne este impotriva . Jocul nu se opreste aici . Germania reafirma sprijinul ei oferit Romaniei in dauna Austriei . „Ceva e putred in Danemarca ” Curind vor aparea si noi informatii conexe .

  4. Romania a procedat corect si a cerut votul in JAI .Asa am putut vedea cum 25 de natiuni sprijina Romania si cine ne este impotriva . Jocul nu se opreste aici . Germania reafirma sprijinul ei oferit Romaniei in dauna Austriei . „Ceva e putred in Danemarca ” Curind vor aparea si noi informatii conexe .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole