Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-coronavirus FOTO

Președintele României Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-coronavirus public, la Spitalul Militar din Capitală. Vineri începe oficial etapa a doua a campaniei de imunizare în masă a populației României.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc, vă doresc multă sănătate!”, a declarat șeful statului, la ieșirea din spitalul „Dr. Carol Davila”.

Astăzi începe etapa a II-a a vaccinării împotriva coronavirusului. Vor fi vaccinate persoanele peste 65 de ani, cei cu boli cronice și angajații așa-ziselor domenii „cheie”. Tot astăzi, la ora 10:00, se vaccinează public și președintele Klaus Iohnnis, la Centrul de vaccinare împotriva Covid-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Populaţia cu grad ridicat de risc inclusă în a doua etapă de vaccinare include adulţii cu vârsta peste 65 de ani şi persoanele aflate în evidenţă cu boli cronice, indiferent de vârstă, în funcţie de indicaţiile vaccinurilor utilizate.

1 COMENTARIU

  1. Bărbații par să fie mai susceptibili de a contracta virusul SRAS-CoV-2 și au, de asemenea, un curs clinic slab și rezultate legate de COVID-19, comparativ cu femeile. Contribuția exactă a factorilor de gen și sex în sensibilitatea și rezultatele COVID-19 necesită investigații suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...