La târgul de Crăciun din parcul Drumul Taberei va fi inaugurată cea mai luminoasă roată din țară

De Ziua Națională, Miramagica Park inaugurează cea mai luminoasă roată din țară. Aceasta va fi instalată la West Side Christmas Market, târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei din București.

Roata este iluminată cu un milion de luminițe montate pe gondole și pe spițele roții. Pe măsură ce gondolele se învârt atât pe verticală, cât și în jurul axelor sale, luminile își schimbă culoarea de la roșu la verde, albastru, galben sau alb, oferind un adevărat spectacol privitorilor.

Atracția pentru vizitatori are o înălțime de 33 de metri și permite o imagine de ansamblu asupra întregului parc Drumul Taberei. arcul tematic de Crăciun este organizat de UNTOLD Universe, creatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea, în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Municipiului București și va fi deschis pânâ pe 27 decembrie.

Pe măsură ce gondolele se învârt atât pe verticală, cât și în jurul axelor sale, luminile își schimbă culoarea de la roșu la verde, albastru, galben sau alb, oferind un adevărat spectacol privitorilor.

Roata a fost adusă în România din zona Rostock, Germania, și a fost instalată în doar câteva zile.

Noua roată amplasată în West Side Christmas Market, parcul tematic de Crăciun din Drumul Taberei, este spectaculoasă prin prisma celor aproape 1 milion de luminițe ce își schimbă culoarea. Atmosfera este feerică, iar atracția îi va fascina atât pe cei mai mici, cât pe cei mari. Urmează cea mai frumoasă lună din an, iar roata Miramagica din Drumul Taberei va aduce tuturor un strop de magie în prag de Sărbători”, declară Lucia Prăjișteanu, CEO Miramagica Park.

Accesul în parcul tematic de Crăciun West Side Christmas Market este gratuit și se poate face de luni pânâ vineri între orele 12:00-22:00, iar de vineri până duminică, de la 12:00 până la de 23:00.

O plimbare cu roata costă 25 de lei.

Roata luminoasa din parcul Drumul Taberei
Roata luminoasa din parcul Drumul Taberei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...