Laurențiu Reghecampf, făcut praf de presa internațională, după conflictul cu Anamaria Prodan: „Beat, Reghecampf și-a bătut soția”

Presa din Azerbaijan a scris despre conflictul dintre antrenorul echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf, și Anamaria Prodan.

Beat, Reghecampf și-a bătut soția, a înjurat-o și a amenințat-o cu moartea. I-a fost deschis dosar penal. Aflat în București pentru câteva zile, antrenorul a mers la locuința Anamariei Prodan, femeia de care nu este divorțat oficial, și a creat un scandal imens în România”, au scris azerii de la sportinfo.az.
Clipul video cu violențele dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost trimis de către impresarul FIFA, prin e-mail, la clubul unde antrenează Reghecampf, potrivit playsport.ro. Anamaria Prodan i-ar fi cerut în mod explicit președintelui de la Neftchi Baku să îl dea afară pe Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au dat palme şi pumni, în plină stradă. Cei doi s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. Poliția a anunțat că au fost deschise dosare penale în urma plângerilor făcute de cei doi și s-au dat și ordine de restricție pentru ei.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit în 2021, după un mariaj care data din 2008. Cei doi au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole