Liderul AUR l-a acuzat pe Orban că bea în Parlament: Să fie ultimul care să vorbească despre excentricitate

Liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) George Simion a comentat afirmațiile făcute de liderul PNL Ludovic Orban, potrivit cărora „parlamentarii AUR mănâncă în Parlament și sunt excentrici”.

„Domnul Orban a spus că suntem excentrici și că mâncăm în Parlament. Domnul Orban să fie ultimul care să vorbească despre excentricitate pentru că el bea în Parlament”, a declarat Simion într-o conferință de presă, după întâlnirea cu ministrul Afacerilor Interne la sediul MAI pentru a discuta despre restricțiile impuse în pandemie.

Președintele Camerei Deputaților a făcut mai multe afirmații astăzi referitor la parlamentarii AUR:

„Sunt excentrici. Mulți dintre ei nu înțeleg unde se găsesc. Că suntem în Parlament, unde ai anumite rigori. Mănâncă în sala de plen. Se filmează, filmează inclusiv ședințele Biroului Permanent. De multe ori spun niște năzbâtii dar care probabil li se par foarte interesante. E prima lor experiență parlamentară și îi privim cu o oarecare toleranță. Trebuie să înțeleagă totuși că este o instituție fundamentală care trebuie să dea tonul și care să impună prin sobrietate și seriozitate și unde parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu”, a declarat Ludovic Orban, conform Digi24.

Citește și:

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole