LISTA actualizată a statelor considerate cu risc epidemiologic: Grecia, în zona roşie (DOCUMENT)

CNSU a actualizat lista statelor considerate cu risc epidemiologic. Grecia intră în zona roșie.

Persoane care vin din Grecia nu intră în carantină la sosirea în România dacă sunt vaccinate.

Noile reguli se aplică de la 1 august. Lista țărilor în funcție de riscul epidemiologic poate fi consultată AICI.

„Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat astăzi,  29 iulie 2021, Hotărârea numărul 52 privind aprobarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat(…)Decizia ca lista să intre în vigoare la această dată a fost luată pentru a nu afecta cetăţenii români care se întorc în ţară în acest sfârşit de săptămână”, a transmis, joi, CNSU.  

Au intrat în zona roșie:

Grecia, Irlanda, Monaco, Maldive, Bahamas, Curaçao şi Insulele Virgine ale Statelor Unite;

Au intrat în zona galbenă:

•din zona roşie, în urma scăderii incidenţei: Suriname şi Insulele Feroe;

•din zona verde, în urma creşterii incidenţei: Franţa, Belgia, Israel, Statele Unite ale Americii, Islanda, Honduras, Aruba şi Sint Marteen;

Au intrat în zona verde:

Oman, Paraguay şi Uruguay.

„Vă reamintim că persoanele care sosesc în România din state aflate în zona roşie nu intră în carantină dacă sunt vaccinate. De asemenea, copiii cu vârsta sub 6 ani sunt exceptaţi automat de la carantină, iar cei cu vârsta între 6 şi 16 ani sunt exceptaţi dacă prezintă la intrarea în ţară un test cu rezultat negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte”, a mai transmis CNSU.

1 COMENTARIU

  1. Mesajele cu privire la beneficiile vaccinării COVID-19 sunt cheia acestor eforturi. Mai nou specialiști se concentrează adesea pe responsabilitatea socială pentru a-i păstra pe alții în siguranță sau pentru a cita celebrități sau alte persoane importante care au greutate în cadrul comunității sau pe experți științifici care oferă informații și asigurări despre vaccin.
    Politician cu renume, gândește românește, doua minute, nimic mai mult.
    Poate ca vom privi astfel de lucruri in guvernul Cîţu care poate să ofere stimulente financiare pentru cei care acceptă vaccinul.
    Românul sărac lipit pământului poate că ar fi mai interesat pe tichetele de numerar care oferă un stimulent mai mare pentru vaccinurile COVID-19 decât toate loteriile naţionale. Ce spuneţi ? Este prea mult ? De obicei, astfel de stimulente apar ca numerar sau echivalentul acestuia sub formă de vouchere online extrase de la comercianții cu amănuntul; sau o șansă de a intra la o loterie pentru un premiu scump sau un obiect de uz – zilnic.
    Cautam informația de bună calitate chiar peste ocean: http://www.didyougetcovidvaccine.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole