Look-uri feminine pentru iarna 2022/2023 – Shopsy știe deja ce haine vor fi la modă!

Când se răcește după-amiaza, este timpul să vă îmbrăcați în haine mai călduroase. Dar cum rămâne cu stilul? Modelele de iarnă la cumpăna dintre anii 2022/2023 pot fi spectaculoase, potrivite pentru multe ocazii, dar nu trebuie să ne acopere silueta în forme fără formă. Trebuie doar să știm care sunt tendințele pe care trebuie să le prindem și cum să le combinăm. Noi le-am ales deja, așa că iată care sunt sugestiile noastre pentru look-urile de iarnă!

Descoperiți cele mai tari tendințe de iarnă

Cuvântul care descrie cel mai bine tendințele pentru toamnă-iarnă 2022/2023 este varietate. În acest sezon, îmbrăcămintea pentru femei este caracterizată de forme unice, supradimensionate și croite pe măsură, dar și de mânecile cu dantelă și de pantalonii cu o formă neobișnuită.

 

Texturile la modă, cum ar fi modelele matlasate, tricotajele țesute și pielea, sunt din nou la modă. Stilizarea este evidențiată de culori vibrante, deși neconvenționale pentru iarnă, care sparg perfect aura înghețată: verde iarbă, albăstrele, precum și nuanțe de roz și liliac. Ele apar singure sau în modele nebunești care amintesc de atmosfera anilor ’60 – geometrie, tablă de șah, flori, colivie.

Toată această nebunie trebuie să aibă și o latură mai discretă. În principiu, haine și culori clasice. Stilul de birou a câștigat în importanță. Culorile neutre bej, maro și negru sunt, de asemenea, esențiale pentru acest look. Tendințele din acest an favorizează, de asemenea, stilurile stratificate.

 

Idei de look de iarnă pentru birou

Merită să ne concentrăm pe 3 tendințe cheie care îți vor oferi idei elegante pentru orice ținută. O jachetă feminină ar trebui să își facă apariția în garderoba ta. Poate fi lungă sau scurtă. Îl puteți purta cu aproape orice: cu o bluză, peste o rochie sau la pachet cu o fustă și pantaloni casual https://shopsy.com.ro/pantaloni-casual-femei . Alege un model viu colorat, pentru o schimbare, iar în acest caz o alegere bună ar fi fucsia sau verdele, cu care creezi color-blocking prin combinarea unor astfel de jachete cu o bluză roz bombon sau portocalie.

 

Iarna, împrieteniți-vă cu o vestă tricotată. Pariază pe un model cu împletituri. Vă va ține de cald și puteți crea stiluri de suprapunere cu ea, cum ar fi cu o cămașă.

 

Stiluri casual pentru femei

Iarna, sunt la modă tot felul de forme neobișnuite, cum ar fi mânecile de lanternă. Prin urmare, achiziția numărul unu ar trebui să fie o bluză cu bufante. Bluza în sine poate fi scurtă și simplă, dar efectul wow este dat de mânecile largi. Bluza este potrivită pentru a fi purtată cu blugi sau pantaloni palazzo largi. Combinată cu pantaloni largi, silueta va căpăta o formă interesant proporționată, cu talia accentuată și mai mult de picioarele ample ale pantalonilor și de mâneci. Modelele evazate largi funcționează în mod similar, cum ar fi pantalonii din lână din noua colecție Reserved x Brodka.

 

Puloverele călduroase și cărnoase se potrivesc, de asemenea, în look-ul casual. Cel mai la modă în acest caz este modelul de schi cu motiv popular. Purtați-i cu blugi și pantaloni cu pliuri, cum ar fi cigarillos clasice sau fuste mini.

 

Stilul cu jambiere ar arăta interesant cu un pulover lung peste care poți purta șosete albe lungi și, în plus, cizme cu talpă groasă. Șosetele albe ar fi un accent interesant și ar da întotdeauna impresia că persoana care le poartă știe exact ce face!

Mai multe articole...

Cele mai citite articole