Mădălina Ghenea: Am încercat-o și mi-a plăcut

Mădălina Ghenea atrage atenția în cele mai neobișnuite moduri. De curând a dezvăluit că a încercat ceva anume. Ea spune direct, fără ocolișuri: „Am încercat-o și mi-a plăcut”!

Mădălina Ghenea a deslușit misterul și a dezvăluit cum se luptă cu kilogramele nedorite. Se pare că vedeta apelează la o dietă specială. Actrița este adeptă a postului intermitent”

Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

„Am încercat-o și mi-a plăcut”: Mădălina Ghenea a dezvăluit și alte trucuri

Deși a fost dintotdeauna o fire discretă, mai ales în privința vieții personale, celebrul model a decis să spună adevărul. Cu toate că are parte de un succes uriaș în carieră a păstrat mereu discreția în privința vieții sale private.

Au rămas în relații bune

Deși toată lumea îi considera perfecți unul pentru altul, destinul i-a purtat pe căi separate în viață. Chiar dacă s-au despărțit, Mădălina Ghenea și Matei Stratan au rămas în relații bune, de dragul fetiței lor Charlotte.

Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a susținut ea în cadrul unui Insta Story.

„Încetaţi cu prostiile! În acest moment sunt în vacanţă cu fiica mea şi ţin să precizez că am plătit eu biletele de avion şi hotelul!”, a mai adăugat Mădălina. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...