Mădălina Ghenea va juca alături de Lady Gaga și Al Pacino în filmul despre viața familiei Gucci

Actrița Mădălina Ghenea va apărea în filmul „House of Gucci” alături de celebrități de la Hollywood, printre care Lady Gaga și Al Pacino.

Românca a fost distribuită în cel mai așteptat film al anului unde va interpreta, cel mai probabil, rolul actriței Sophia Loren, scrie A list Magazine. Alte nume celebre care vor apărea în producția regizată de Ridley Scott sunt Adam Driver (Războiul stelelor: Episodul IX – Ascensiunea lui Skywalker, 2019), Jeremy Irons (seria filmelor Greu de ucis) și Jared Leto (Brigada sinucigașilor, 2016).

Filmul spune povestea moștenitorului casei de modă italiene, Maurizio Gucci, care a fost asasinat la comanda fostei sale soții, Patrizia Reggiani, în anul 1995, având împreună două fete. Patrizia a stat 18 ani la închisoare și a fost eliberată în 2016.

Rolurile principale sunt interpretate de Lady Gaga (Patrizia Reggiani), Adam Driver (Maurizio Gucci) și de Al Pacino (Aldo Gucci, unul dintre fiii fondatorului casei Gucci).

Premiera filmului, programată pentru 24 noiembrie 2021

Filmările se desfășoară în mare parte în Italia, iar Mădălina Ghenea a fost văzută filmând scene alături de Al Pacino și de Lady Gaga la Roma.

Scenariul filmului este scris de Robert Bentivegna, bazat pe cartea Sarei Gay Forden, „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, mai precizează sursa citată.

Citește și:

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole