Mai mulți credincioși din Bacău au fost amenințați cu un dispozitiv cu electroșocuri

Mai mulți credincioși din Bacău au trecut prin momente de panică, după ce un cerșetor i-a amenințat cu un dispozitiv cu electroșocuri.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani din județul Sibiu, care practica cerșetoria, în timp ce se afla în curtea Bisericii Ortodoxe Sf. C-tin şi Elena Onești, amenința cetățenii cu un dispozitiv pentru şocuri electrice, dacă aceștia nu îi ofereau diferite sume de bani.

Însă, poliția a fost alertată.La scurt timp după apel, o patrulă mixtă polișist – jandarm aflată în patrulare pe raza municipiul Onești, s-a deplasat în zona lăcașelor de cult unde au identificat un barbat care practica cerșetoria și încerca să provoace scandal.

Ulterior, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecatoria Oneşti cu propuneri procedurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...