MAI ne „roagă din suflet” să respectăm regulile sanitare

Ministerul Afacerilor Interne face un nou apel la populație și „îi roagă din suflet” pe români să respecte regulile sanitare pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Vă rugăm din suflet să faceți acest minim efort pentru ca numărul celor infectați să scadă. Vă rugăm din suflet să ajutați pentru a reveni la viața normală de care ne e dor tuturor. VĂ RUGĂM DIN SUFLET!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/posts/4442008752536148

De asemenea, ministrul de Interne, Marcel Vela, a îndemnat populația să respecte măsurile anti-COVID și a spus că „nu putem reveni la normalitate fără sacrificii”.

„Luptele nu se câștigă într-un singur om, nici în doi… luptele se câștigă mereu în echipă! Suntem pe un front deschis, cu un inamic pe care nu îl putem vedea! De ce lăsăm acest virus să producă dezbinare? De ce să formăm tabere? De ce nu încercăm doar să ne unim?”, a scris Vela, tot pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...