Maia Morgenstern a primit un nou mesaj jignitor și antisemit

Actrița Maia Morgenstern a primit un nou mesaj jignitor și antisemit pe adresa de e-mail a Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală.

Numele persoanei care a trimis mesajul pe adresa instituției culturale este unul fictiv. „Enola Gay” este numele bombardierului american care a lansat prima bombă atomică la 6 august, 1945, asupra oraşului japonez Hiroshima, anunță Adevărul.ro.

„O tu evreică slinoasă să nu fii supărată că TPI a început proces împotriva altor slinoşi care au omorât şi torturat oameni nevinovaţi. Tu care eşti moartă şi îngropată din punct de vedere artistic. Tu care eşti un zero al cinematografiei. Te-ai impus şi ai fost impusă prin evreisme, jidanisme ca decan, ca director de teatru, în cinematografia românească şi mondială. Tu coruptă nenorocită care ai obţinut fonduri nemeritate în baza evreismelor şi jidanismelor. Tu scursură ordinară care nu meriţi să calci pe pământ românesc. Ţi-ai câştigat biletul către lagărul corupţilor alături de alte scursuri corupte. O să-ţi ţină de plictiseală politicianul zero dacian Cioloş, tot o scursură ordinară”, scrie în mesajul trimis Teatrului Evreiesc de Stat.  

Nu este prima dată când actrița primește mesaje amenințătoare

Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea și jignită de sărbătoarea Pesah. Textul scrisorii de amenințare a fost trimis pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc de Stat. Mesajul este semnat „din partea partidului AUR”. Liderul formațiunii, George Simion, spune că este „o intoxicare incalificabilă ce trebuie pedepsită”.

„Iată ce primesc de sărbătoare de Pesach. Cu ocazia Zilei Teatrului”, este mesajul scurt postat pe Facebook de actrița Maia Morgenstern. Ea a publicat textul unei scrisori care conține amenințări cu moartea și jigniri greu de reprodus, trimisă pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc de Stat, de pe adresa Andrei Illarie. Scrisoarea este semnată „din partea partidului AUR”.

Brigada Antiteroristă a SRI a colaborat cu Poliţia Română în ancheta referitoare la mesajele de ameninţare făcute la adresa directoarei Teatrului Evreiesc de Stat, Maia Morgenstern. În urma cercetărilor au fost identificate două persoane, informează Poliţia Română. 

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...