Maia Morgenstern dezvăluiri despre femeia-pisică din viața ei (FOTO)

Maia Morgenstern dezvăluiri despre femeia-pisică din viața ei. Poate sună ciudat, dar este vorba despre o confesiune emoționantă, pe care admirata actriță a împărtășit-o cu fanii ei.

Maia Morgenstern și-a obișnuit fanii, în ultima vreme, cu tot felul de mărturisiri sau confesiuni emoționate. Actrița comunică într-un mod deosebit cu fanii săi, pe Facebook. Nu demult a transmis fanilor săi un mesaj extrem de emoționant, vorbind despre mama și mătușa sa.

Se pare că cele două femei au fost o adevărată sursă de inspirație pentru ea și stilul lor de viață au influențat-o încă din fragedă copilărie. Maia a postat în mediul online o fotografie în care apare îmbracată cu o ținută inspirată de două femei importante din viața sa.

Maia Morgenstern dezvăluiri despre femeia-pisică din viața ei

„Astăzi m-am îmbrăcat așa. Și sunt tare mândră. Mi-am luat poșetă, m-am îmbrăcat cu poșeta asta. Si cu loden. Habar n-am dacă e bine sau rău. Dacă se potrivește sau nu, dacă e conform cu… Pentru mine înseamnă foarte mult: le-am căutat și potrivit pe toate așa, să fie cumva să mă întâlnesc cu MAMA. Cu MAMA dar și cu Tanti Liuba. Tanti Liuba, soția lui Titi, Isaac Rappaport, fratele mamei. Liuba și MAMA – Sara Morgenstern, născută Rappaport – au fost, cred, cele mai importante și cele mai diferite femei din, hai să zicem, copilăria mea. Din viața mea dintâi”, și-a început actrița mesajul publicat nu demult pe Facebook.

Prima oară a vorbit despre mătușa sa. Potrivit actriței, aceasta era o femeie extrem de elegantă, atentă la detalii, care atrăgea în mod discret atenția atunci când își făcea apariția într-un loc.

Femeia-pisică din viața Maiei Morgenstern era elegantă mereu

„Liuba, femeia-pisică. Alintată, răsfățată, mângâiată, protejată, ajutată, iubită. Iubita. În primul rând, știa, putea să se iubească pe sine și nimic nu era rău într-asta.

Elegantă mereu, aranjată tot timpul, preocupată de felul cum arăta, conștientă de impresia pe care o lăsa asupra celorlați. De la trena de parfum pe care o lăsa in urmă, culoarea rujului, combinația culorilor, mereu pastel, sclipirea bijuteriilor, fluturarea genelor (tot timpul rimelate!, deși rimelul, pe vremea aceea era foarte usturător!), Liuba un exemplu de bun gust și rafinament. Da, e adevărat Un ideal. Pentru mine. O priveam fascinată, cu gura căscată. Nici nu eram conștientă, nici nu înțelegeam prea bine ce mă fascina: totul era fluid, nimic strident, nimic țipător, nimic agresiv. Și totuși, totuși seducător, încântător, persistent. Femeie”, a descris-o Maia Morgenstern pe mătușa sa.

Cât despre mama sa, vedeta a dezvăluit că era opusul mătușii sale. Nu purta bijuterii, mergea la coafor destul de rar, iar tocurile îi erau interzise din cauza unor dureri de spate. Cu toate acestea, potrivit m ărturisirilor Maiei, mintea sa era extrem de ageră și a devenit pe acele vremuri unul dintre cei mai apreciați informaticieni, reușind să deslușească cele mai complicate erori.

Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole