Marina, fetița care a supraviețuit accidentului din Sectorul 1 ar urma să fie audiată marți de anchetatori

Marina, fetița care a supraviețuit după ce a fost lovită cu mașina de poliția pe o trecere de pietoni din Sectorul 1, ar urma să fie audiată astăzi de anchetatori, a anunțat avocatul Adrian Cuculis.

Tot astăzi, oamenii legii ar urma să stabilească și o zi pentru testul poligraf al agentului. Marina va fi audiată la domiciliu, pentru a nu suferi o altă experiență traumatizantă. Întrebările vor fi puse în prezența familiei fetei și a avocaților acesteia.
Reamintim de tragicul accident de pe 13 ianuarie, în care o fetiță, Raisa, și-a pierdut viața pe loc, iar cealaltă, Marina, a suferit răni grave. Minorele au fost lovite pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 de o mașină de poliție. Agentul care se afla la volan a fost plasat sub control judiciar.

„Mai este încă un martor, cred eu, foarte important, pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu şi a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la Secţia 5, martorul respectiv, şi trebuie să vină să dea declaraţii de ce a făcut gestul acesta”, spunea recent Adrian Cuculis.

Avocatul susține că Marina, fetița care a supraviețuit accidentului, „e bine și vrea să ajute la aflarea adevărului”, fiind dispusă să discute cu procurorul despre cele petrecute în 13 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole