Marius Budăi nu mai are drag de Botoșani

O emisiunea TV dedicată ieri seara județului Botoșani a adus în lumina reflectoarelor pe cei care conduc acest județ, dar, surprinzător ”vedeta” politică din cabinetul Ciucă plecată de pe aceste meleaguri a fost prezentă doar… pe zoom.

PUTEREA a semnalat încă de anul trecut că ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, nu mai răspunde la telefon celor din organizația care l-a propulsat, spre iritarea liderilor locali din Botoșani și nu numai. De fiecare dată când este apelat de către liderii PSD din Botoșani sau oficialitățile județului, Marius Budăi nu răspunde ci ”Nu pot vorbi. Rog mesaj”.

Ieri, a fost invitat să fie prezent la o emisiunea TV despre Botoșani, dar Marius Budăi n-a onorat invitația din …diverse motive de timp.

În schimb, a ținut să transmită un mesaj video în cadrul acelei emisiuni, mesaj care a fost jalnic și totodată penibil. Așadar, Marius Budăi a demonstrat că pentru el ”Cu drag, despre Botoșani!” este doar prin mesaje scrise sau video că deh …e doar ministrul Muncii și nu mai are timp de …Botoșani decât poate la alegeri!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...