Meciul Farul – FCSB a fost amânat! De ce s-a luat această decizie

Publicat: 22 oct. 2021, 16:24, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Meciul Farul - FCSB a fost amânat! De ce s-a luat această decizie

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, că meciul FC Farul – FCSB, care era programat duminică, a fost amânat deoarece echipa antrenată de Edi Iordănescu nu are 13 jucători disponibili pentru această partidă. Partida ar ruma să aibă loc pe 4 noiembrie, începând cu ora 17:30.

Conducerea LPF împreună cu reprezentanţii FCSB au încercat în cursul ultimelor două zile sa găsească soluţii pentru ca jocul să se dispute la data stabilită. Din păcate, având în vedere răspândirea rapidă şi necontrolată a virusului în cadrul clubului, FCSB nu a reuşit, în ciuda eforturilor făcute, să identifice resursele umane necesare pentru completarea lotului în vederea atingerii numărului minim de 13 jucători prevăzut în Principiile de desfăşurare a competiţiilor adoptate de FRF. Aceste norme regulamentare nu condiţionează imposibilitatea alinerii unui numar de minim 13 jucatori, de cauze strict legate de Covid 19. In acest sens, in determinarea numarului minim de jucatori disponibili, trebuie avuti in vedere, atat jucatorii depistati cu Covid-19, cat si jucatorii aflati in alte situatii care determina imposibilitatea obiectivă a participarii lor la jocuri (spre exemplu, dar fara a se limita la: jucatori accidentati, aflaţi în stare de suspendare, etc)”, se arată pe site-ul LPF.

În acest moment, FCSB are doar 11 jucători valizi: Andrei Vlad, Ștefan Târnovanu, Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Claudiu Keșeru și Andrei Dumiter.