Medic, despre accidentul în care a murit Raisa: Cât de ușor este să arunci cu noroi într-o profesie nobilă

Medicul Amin Zahra „sare” în ajutorul polițistului și îndemană oamenii să respecte profesiiile. „Ne dorim respectul cuvenit, să nu fim arătați cu degetul, atunci când cineva din breaslă greșește”, spune Zahra.

Mesajul publicat pe Facebook nu se referă doar la medici, ci și la alte profesii.

„Am ajuns la concluzia că sunt foarte mulți „specialiști”! Doar că aceștia sunt doar „speciali”… Le știu pe toate, de la cum trebuie aplicate legile, la medicină! Aruncă cu cuvinte grele, fără regrete!…Polițiștii ne calcă cu mașinile, medicii ne omoară prin spitale!

Cât de ușor este să arunci cu noroi într-o profesie nobilă, unde acești oameni și-au sacrificat ani din viață pentru a ajunge unde au ajuns și se lovesc pe parcursul carierei, de acești specialiști”, susține Amin Zahra.

Medicul vorbește despre problemele cu care se confruntă specialiștii din România la locul de muncă.

„Din păcate nu ne lovim doar de criticile lor, ne lovim și de lipsurile de la locul de muncă…Lipsa aparatelor, a medicamentelor, a echipamentelor, mai pe scurt lipsa condițiilor decente, așa cum ar trebui să fie normal!

Este frustrant să ceri diverse materiale și să nu le primești, să fii nevoit să lucrez cu ce ai! Suntem acuzați că o facem pentru bani că suntem bine plătiți. Vreau să vă spun că un medic rezident din anul V, câștigă într-o gardă din timpul săptămânii 24 de RON pe oră și acest om, muncește cât pentru 4-5 oameni, pentru că este un deficit mare de personal medical, dar dacă dorești să te angajezi, să îți cauți post într-un spital de stat acestea, NU există!”, spune Zahra.

Medicul Amin Zahra le cere oamenilor să acorde respect profesiilor și să nu generalizeze.

Ne dorim respectul cuvenit, să nu fim arătați cu degetul, atunci când cineva din breaslă greșește, pentru că nu putem să generalizam și să aruncăm cu noroi în niște oameni care sunt dedicați trup și suflet și fac tot ce pot la locul de muncă doar cu ce au, indiferent de profesie… Medic, polițist, profesor!”, conchide Zahra.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...