Medic surprins de polițiști în timp ce profita de un minor în mașină

Publicat: 30 ian. 2023, 16:14, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Medic surprins de polițiști în timp ce profita de un minor în mașină

Un medic de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara a fost surprins în compania unui minor. Întâlnirea celor doi s-a soldat, însă cu o amendă de 1.000 de lei pentru medicul pediatru și un avertisment pentru minor.

Incidentul a avut loc în Timișoara, acolo unde un medic pediatru a fost surprins cu un minor în mașină. Băiatul, în vârstă de 16 ani avea șlițul desfăcut, iar polițiștii și-au dat seama că între cei doi ocupanți ai autoturismului se petrecea ceva mai mult decât o simplă discuție, potrivit presei locale.

Polițiștii care i-au surprins pe cei doi, l-au sancționat pe medic cu 1.000 de lei.

„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată.

Cei doi bărbați au fost sancționați conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș pentru tion.ro.

În urma incidentului, medicul a fost sancționat cu 1000 lei în baza legii 61/1991 republicată, iar minorul a primit un avertisment scris în baza aceleiași legi.