MedLife a investit 2,5 milioane de euro în cea mai mare clinică medicală din Sibiu

Publicat: 08 dec. 2021, 07:30, de Otilia Caloian, în Business , ? cititori
MedLife a investit 2,5 milioane de euro în cea mai mare clinică medicală din Sibiu

MedLife a deschis cea mai mare clinică medicală din Sibiu, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro, ajungând, astfel, la 30 de hyperclinici la nivel național.

“Deschiderea unei noi unități MedLife în Sibiu face parte din planul de dezvoltare organică la nivel național, contribuind la consolidarea poziției de lider al medicinei private din România. Așa cum am mai anunțat, avem ambiții importante pe zona de dezvoltare și vom continua în mod susținut și în anii ce urmează planul de extindere, atât organic, cât și prin achiziții”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.

Noua clinică se axează pe patru arii medicale:pediatrie, diabet, sănătatea sânului și recuperare medicală. Totodată, acienții pot beneficia, în sistem ambulatoriu de consultații și investigații pentru 26 de specialități medicale. Pe lângă centrul pentru adulți, cu cabinete de cardiologie, neurologie, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, reumatologie, medicină internă și medicină de familie, ecografie, urologie și neurochirurgie, dermatologie, medicina muncii, Hyperclinica MedLife Sibiu integrează și un centru pentru copii cu cabinete de pediatrie, cardiologie, neurologie, gastroenterologie și boli de nutriție, ortopedie, chirurgie, pneumologie, alergologie oftalmologie, endocrinologie. Totodată, noua unitate cuprinde și centre integrate de recuperare, diabetologie, medicina muncii, recoltare și un departament de imagistică și senologie.

Echipa medicală este formată din peste 50 de medici, cu echipe integrate pe specialități, precum ginecologie, cardiologie, ortopedie, diabet, endocrinologie sau neurologie.

MedLife este prezent în Sibiu încă din 2018, odată cu achiziționarea integrală a pachetului de acțiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, care cuprindea două spitale și trei clinici.

Luna trecută, MedLife a anunțat reluarea procesului de achiziție a Spitalului OncoCard Brașov, unul dintre cele mai importante centre de diagnostic și tratament oncologic din România, prin semnarea contractului de preluare a 100% din acțiunile grupului.

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele