Ce mesaj a postat Tina Turner pe Instagram după moartea celui de-al doilea fiu

Tina Turner a postat un prim mesaj pe Instagram, după moartea fiului său. Cântăreața în vârstă de 83 de ani i-a adus un omagiu „fiului ei iubit”, Ronnie Turner, care a murit joi la vârsta de 62 de ani. Acesta este al doilea băiat pe care îl pierde Tina Turner.

Ronnie Turner, şi el muzician, a avut probleme de sănătate. El a cântat cu grupul Manufactured Funk şi a jucat în filmul din 1993 „What’s Love Got to Do With It”, un film biografic despre mama sa.

Vineri, Tina Turner a postat pe Instagram o fotografie alb-negru în semn de omagiu pentru fiul ei. „Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii şi mă gândesc la tine, fiul meu iubit”, este mesajul postat de artistă pe Instagram.

De ce a murit fiul Tinei Turner

Ronnie s-a născut în 1960, în urma căsniciei dintre Tina Turner și muzicianul Ike Turner. Cei doi s-au despărțit în 1976, după ce Tina l-a acuzat pe Ike că a bătut-o. Fostul soț al Tinei Turner a murit în 2007, în urma unei supradoze de droguri.

Ronnie a fost resuscitat, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Fiul Tinei Turner se confrunta, de câțiva ani, cu mai multe probleme de sănătate, având inclusiv cancer, potrivit The Guardian.

Cauza morții lui Ronnie nu a fost încă anunțată și deocamdată este neclar dacă moartea sa a fost legată de diagnosticul său anterior de cancer.

Tina Turner a mai pierdut un băiat. Fiul ei cel mare, Craig Turner, pe care l-a avut cu muzicianul Raymond Hill, s-a sinucis în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...