Mesaje de 8 Martie. Urări pentru femeile speciale din viața noastră

Publicat: 07 mart. 2021, 14:00, de Irina Maria Mari, în LIFESTYLE , ? cititori
Mesaje de 8 Martie. Urări pentru femeile speciale din viața noastră

Ziua Femeii este o ocazie perfectă pentru a le arăta reprezentantelor sexului frumos cât de mult înseamnă pentru noi. Fie că este vorba de mame, iubite, colege sau cunoștințe, în această zi este un gest frumos să le trimitem mesaje de 8 Martie.

Mesaje de 8 Martie pentru iubite

Femeile ar trebui sărbătorite zilnic, deoarece aduc atât de multă culoare în viața noastră, încât ne este greu să ne imaginăm zilele fără voi. De aceea, astăzi, în această zi specială, îți urez La mulți ani, femeie superbă!

În istorie, femeile au fost cea mai mare sursă de inspirație. Pentru ele s-au scris cărți, picturi și poezii. Și nu degeaba! magia și misterul vostru captează inimile bărbaților. La mulți ani!

Citește și: Felicitările virtuale, recomandate în locul florilor și mărțișoarelor oferite de 1 și 8 martie la școală

O lume fără femei este ca o pânză goală. Femeile sunt cele care o colorează și ne umplu viața cu bucurie și fericire. La mulți ani de Ziua Femeii!

Femeile și primăvara au multe în comun. Amândouă sunteți înfloritoare, ne inspirați și ne arătați frumusețea din lume. La mulți ani, Femeie!

Fiecare femeie este o capodoperă în arta vieții, cu bunătate, mândrie, frumusețe și sacrificiu de sine. Ești capodopera lumii mele. La mulți ani de Ziua Femeii!

Ești un buchet neobișnuit de flori. Rămâi sofisticat ca un crin, feminină ca o orhidee, luminoasă ca o floarea-soarelui și pasională ca un trandafir. La mulți ani de Ziua Femeii!

Astăzi, ar trebui să fii bucuroasă. În fiecare zi ar trebui să zâmbești. Iar pentru că ești alături de mine, voi face tot posibilul să te fac fericită. La mulți ani!.

Astăzi rolul meu este de a te face fericită și vreau să fac din asta sarcina mea zilnică, pentru că meriți cu adevărat asta. La mulți ani de Ziua Femeii!

Femeile pot ajunge oameni de știință, politicieni, scriitori sau piloți. Cu toate acestea, capacitatea lor de a fi mame și feminitatea lor sunt calitățile care le fac interesante pentru bărbați. Îți mulțumesc că ești inspirația mea zilnică. La mulți ani!

Admirăm femeile pentru că ne fac să iubim, ne fac să urâm, să ne fac să simțim. Suntem foarte recunoscători că vă avem și vă iubim!

Citește și: Cum va fi cu ziua de 8 Martie în școli. Ce spune Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

Aduci frumusețea în lumea mea și ești perfectă în ceea ce faci! La mulți ani, Femeie!

Fiecare inimă, fiecare casă și fiecare moment sunt incomplete fără tine în această lume. Să ai o Zi a Femeii minunată!

Această zi înseamnă mai mult decât cadouri și flori. Această zi este pentru a-ți arăta cât sunt de recunoscător că te am alături. La mulți ani!

Femeile sunt puternice, deși par slabe, inteligente, deși par inocente, dar adevărata frumusețe vine atât din interior cât și din exterior. 8 Martie fericit!

Lumea se schimbă cu fiecare zâmbet al tău. Îmi asum responsabilitatea de a încerca să fac lumea mai bună, aducându-ți un zâmbet pe buze în fiecare zi. Te iubesc!

Citește și: Mesaje de 1 Martie. Ce să urăm de Mărțișor

În această zi specială, vreau să aduc primăvara în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea! La mulţi ani!

Îţi doresc o primăvară frumoasă în suflet şi în gând! Să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani de 8 Martie!

Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulți ani!

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toata lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toata fericirea de pe pământ. La mulţi ani!

Citește și: Cum îți alegi baba de martie și ce semnificație are vremea din ziua respectivă

Mesaje de 8 Martie pentru mame

Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită!

Vreau să îți mulțumesc că ai fost mama mea și mi-ai făcut lumea și viața mai luminoase. Ești grijulie, atentă și nu există nicio altă mamă ca tine. La mulți ani, Mamă!

Mamele sunt singurele persoane care lucrează și care nu își iau niciodată concediu, totuși sunteți luminoase și zâmbitoare în fiecare zi. Ești uimitoare în fiecare zi. Să ai un 8 Martie fericit!

Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.