Mesajul categoric al lui Adrian Mutu pentru jucătorii Rapidului, înaintea derby-ului cu FCSB: „Se ştie ce înseamnă acest meci pentru fanii noştri”

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat, sâmbătă, prefațat meciul cu FCSB, din etapa a 2-a a SuperLigii.

Tehnicianul vrea ca jucătorii săi să le demonstreze suporterilor că le sunt superiori rivalilor de la FCSB.

Se ştie ce înseamnă acest meci pentru Rapid, pentru fanii noştri. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu, dar în acelaşi timp suntem dornici de victorie. Vom juca la victorie, jucăm pe Giuleşti şi sper să fie un meci spectaculos.

Chiar dacă întâlnim o echipă valoroasă, sper să ne impunem. E un derby al României, de-a lungul timpului au fost meciuri spectaculoase între cele două echipe. Mă bucur că fac şi eu parte din istoria acestui club şi joc acest derby.

Nu trebuie însă să ne apese importanţa acestui meci, ci din contră, să ne ambiţioneze şi să ne responsabilizeze. Trebuie să fim responsabili şi să dăm totul pentru Rapid. Mâine sper să arătăm suporterilor noştri că suntem mai buni„, a afirmat el.

Nu ştiu dacă FCSB va odihni jucători sau nu. Indiferent cine intră pe teren mâine, FCSB rămâne o echipă valoroasă. Cred că acest meci e important şi pentru ei şi că îl tratează ca pe un derby. FCSB e o echipă ofensivă, a dovedit-o, deci ne aşteptăm să ne atace, e normal. Sunt sigur că şi ei vor să câştige acest meci, dar suntem pregătiţi„, a adăugat tehnicianul.

Adrian Mutu speră ca oficialii clubului giuleştean să mai realizeze două transferuri.

Am avut o săptămână mai dificilă pentru că am avut nişte pierderi importante după meciul cu CFR Cluj. Pe final de săptămână am început să respir mai uşor când au venit cei doi jucători noi. Acum nu suntem în efectiv complet, dar vom fi la următoarele meciuri. Suntem 20 în momentul ăsta, chiar dacă avem şi mulţi tineri în lot.

Eu cred că ar mai trebui să vină doi jucători pentru că avem mulţi tineri în lot. Nu că nu îmi place să îi am, dar campionatul este lung şi am văzut ce se poate întâmpla, ce ghinion am avut chiar la primul meci şi azi suntem fără trei jucători importanţi„, a explicat antrenorul.

Rapid va evolua cu FCSB, duminică, de la ora 21:30, pe Stadionul Rapid – Giuleşti din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a SuperLigii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...