Mesajul lui Edward Iordănescu, pentru suporterii naționalei de fotbal a României: „Împreună vom reuşi să ajungem din nou unde am fost”

Publicat: 04 oct. 2022, 17:50, de Vlad Ciotoran, în SPORT
Mesajul lui Edward Iordănescu, pentru suporterii naționalei de fotbal a României:

Selecţionerul naţionalei de fotbak a României, Edward Iordănescu, le-a transmis un mesaj suporterilor prin care îi roagă să rămână alături de prima reprezentativă, în ciua rezultatelor slabe din Liga Națiunilor.

În Liga Naţiunilor am trăit o dezamăgire, dar în luna septembrie am văzut speranţă. Mă bucur că jucătorii au început să arate că pot forma în viitorul cel mai apropiat o echipă naţională foarte competitivă. Am văzut o schimbare de atitudine, iar de aici nu putem decât să creştem. Eu am încredere că vom reuşi! Echipa naţională ne-a dăruit multe bucurii, dar nu putem rămâne să trăim doar cu acele amintiri. Trebuie să acceptăm realitatea ca să o putem schimba. Respectăm trecutul, îl admirăm, dar trăim în prezent şi avem datoria de a face orice pentru a avea un viitor. Vă rog să luptăm împreună pentru a ne bucura împreună! Vă asigur că noi, staff-ul echipei naţionale şi jucătorii, vom da totul pentru România la fiecare meci şi ne vom ridica. Împreună vom reuşi să ajungem din nou unde am fost, la turneele finale„, se menţionează în scrisoarea selecţionerului publicată, marţi, pe site-ul oficial al FRF.

Vă mulţumesc tuturor celor care susţineţi echipa naţională şi cu atât mai mult celor care aţi fost alături de noi la meciurile din acest an. Sprijinul vostru contează enorm pentru jucători, aveţi capacitatea de a aduce un plus în jocul nostru. Pentru modul în care ne-aţi susţinut şi pentru devotamentul vostru, vă mulţumesc din suflet„, a adăugat Iordănescu în mesaj.