Messi are cea mai apreciată postare din istoria Instagram. Iată poza de 70 de milioane de like-uri!

Messi a obținut și recordul pentru cea mai apreciată postare din istoria Instagram. Cu 406 milioane de urmăritori, poza lui Leo Messi în care ține Cupa Mondială, imediat după finala cu Franța, a obținut până în prezent 70 de milioane de like-uri!

Record după record pentru Leo Messi! În nici trei zile, postarea pe care campionul argentinian a făcut-o imediat după ce Argentina a obținut Cupa Mondială, a strâns aproape 70 de milioane de like-uri, devenind cea mai apreciată postare din Instagram.

Postarea este compusă din 10 fotografii în care apar Messi care ține trofeul în mână și echipa Argentinei, în seara marii finale.

Citeste si: Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo. S-au cunoscut când aveau 9 ani

Fotografia postată de starul argentinian a depășit cu mult precedentul record, acesta fiind deținut de faimoasa imagine cu oul (57,7 milioane de like-uri), ce fusese postată în ianuarie 2019 pe contul de Instagram @world_record_egg, cu scopul de a stabili un record mondial pe rețeaua de socializare.

Și postările ulterioare ale lui Messi au adunat milioane de like-uri, printre cele mai apreciate numărându-se o fotografie cu el în avion tinând trofeul (39,3 mil) și una în care doarme alături de trofeu (47,5 mil.).

Mesajul lui Messi, după ce a câștigat Cupa Mondială, a strâns 2 milioane de comentarii

Lionel Messi are acum nu doar cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram, ci și cel mai mare număr de comentarii la o postare.

„Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred. Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi.

Citeste si: Ce este bishta, pelerina neagră pe care a purtat-o Messi după câștigarea Cupei Mondiale

sunt capabili să realizeze ce şi-au propus.

Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor… Am făcut-o!!!’, a scris Lionel Messi, după victorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...