Metallica lansează un nou album bombă (VIDEO)

Metallica lansează un nou album bombă în aprilie 2023, denumit “72 Seasons”. Va organiza un turneu de promovare în Europa și America de Nord. Cum s-a născut acest album exploziv?

Metallica a confirmat titlul și data lansării celui de-al 12-lea album de studio al trupei intitulat “72 Seasons”. Materialul va fi disponibil pe 14 aprilie 2023 și va conține 12 piese. Acesta este primul album cu melodii noi de la “Hardwired…To Self-Destruct” din 2016.

Metallica lansează un nou album bombă

Luni seara, trupa a lansat și primul single de pe album, intitulat “Lux Æterna”. Melodia amintește de primele albume ale trupei.

Vorbind despre conceptul titlului albumului, solistul James Hetfield a spus: “72 de anotimpuri. Primii 18 ani din viața noastră care ne formează sinele adevărat sau fals. Cred că cea mai interesantă parte a acestui lucru este studiul continuu al acelor credințe de bază și modul în care ne afectează percepția asupra lumii de astăzi.

O mare parte din experiența noastră adultă este o reconstituire sau reacție la aceste experiențe din copilărie”.

Melodiile incluse pe disc sunt: 72 Seasons, Shadows Follow, Screaming Suicide, Sleepwalk My Life Away, You Must Burn!, Lux Aeterna, Crown of Barbed Wire, Chasing Light, If Darkness Had a Son, Too Far Gone?, Room of Mirrors şi Inamorata.

Metallica: Serie masivă de concerte. Când începe vânzarea biletelor

Trupa a anunțat, de asemenea, o serie masivă de concerte pentru 2023 și 2024. În cadrul turneului mondial intitulat “M72” trupa va cânta câte două seri în fiecare oraș. Biletele pentru două zile vor fi puse în vânzare vineri pe 2 decembrie, iar biletele pentru o singură zi vor fi disponibile începând cu 20 ianuarie.

În total, vor fi 46 de concerte în 22 de orașe, potrivit Variety. Pentru promovarea noului album, în fiecare oraş inclus în turneu Metallica va oferi spectacole diferite, atât în ceea ce priveşte repertoriul, cât şi artiştii care vor cânta în deschidere.

O parte din încasările obţinute în urma vânzărilor va fi direcţionată către fundaţia Metallica All Within My Hands, al cărei scop este de a contribui la crearea unor comunităţi sustenabile bazate pe educaţie şi lupta împotriva foametei. Scena „M72 World Tour” va include din nou aşa-numitul „Metallica Snake Pit”, un spaţiu situat în centrul scenei unde publicul are acces. Vânzarea biletelor în regim pre-sale începe miercuri, 30 noiembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole