Retro Party Romania. Ultimele zile în care mai poți lua bilete

Pe 30 noiembrie, în ajunul Zilei Naționale, are loc Retro Party Romania, eveniment care va aduce pe scena Sălii Polivalente din Cluj artiști ca: Zdob și Zdub, Akcent, Arsenium ex O-Zone, Trupa Hara, DJ Antenna, dar și invitați internaționali – Boney M. Xperience.

„Ziua Națională este despre noi toți, este un eveniment despre conectare și timp împreună. Retro Party Romania este un mod unic în care poți petrece Ziua Națională alături de prieteni”, spune Flavius Buzilă, solistul Trupei Hara și organizator al evenimentului.

Participanții la eveniment se vor putea bucura atât de muzica românească a anilor 2000, cât și de hiturile formației Boney M. din anii ’70-’80. Iar pentru o petrecere retro completă, organizatorii au pregătit și zone de creat amintiri foto, dar și video 360.

Retro Party Romania. Ultimele zile în care mai poți lua bilete

Așa că Everybody in the casa mare aka BT Arena, în 30 noiembrie, de la ora 20.00 la Retro Party Romania”, a completat Flavius Buzilă.

Sunt ultimele zile în care se mai pot lua bilete la Retro Party Romania.

Alege categoria de bilete care ți se potrivește cel mai bine

Categoria 1 – Best view

Ai cea mai bună vedere spre scenă, loc rezervat în Categoria 1 și acces în party zone. Locurile din categoria 1 sunt situate de-o parte și de alta a scenei.

Categoria 2 – Comfort zone

Ai loc rezervat și acces la party zone, cu vedere spre zona de party și scenă. Locurile din categoria 2 sunt situate în fața zonei de petrecere și în fața scenei.

Categoria 3 – Party zone

Zona de petrecere e ringul tău de dans. Ai acces la tot ringul de dans (party zone), fără loc în sală.

Biletele sunt disponibile online pe platforma Bilet.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole