BOMBĂ IN FOTBALUL MONDIAL! Messi a bătut palma cu Beckham și părăsește Paris Saint-German pentru a deveni cel mai bine plătit jucător din MLS

O ştire bombă face înconjurul planetei: starul argentinian Lionel Messi este aproape de a ajunge la un acord cu clubul american Inter Miami din Florida la finalul actualului sezon competiţional, atunci când îi va expira contractul semnat cu Paris Saint-Germain, a dezvăluit în exclusivitate cotidianul britanic The Times.

Deşi presa spaniolă a dat ca sigură o revenire a lui Lionel Messi la FC Barcelona, clubul de unde s-a transferat în 2021, se pare că argentinianul a ales deja să joace în Major League Soccer (MLS) la finalul carierei.

Deja oficialii clubului Inter Miami, la care celebrul David Beckham este coproprietar, s-au arătat optimişti că Messi va semna cu clubul american după încheierea Cupei Mondiale din Qatar şi va deveni cel mai bine plătit jucător din istoria MLS.

De precizat că la ora actuală Messi are la formaţia Paris Saint-Germain un salariu anual de 70 de milioane de euro.De altfel, Inter Miami are în vedere şi alte transferuri de marcă, precum cel al uruguayanul Luis Suarez şi sau al spaniolului Cesc Fabregas, care acum joacă la echipa italiană de ligă secundă Como.

Impresarii argentinianului au infirmat vreo negociere cu Inter Miami, însă cotidianul The Times spune că transferul lui Messi în Major League Soccer (MLS) se va realiza, ţinând cont şi de faptul că celebrul jucător deţine o proprietate în Miami, acolo unde își petrece toate vacanțele alături de familia sa.

La actualul Campionat Mondial din Qatar Messi a bifat nou record, marcând cel de-al optulea gol pentru Argentina, în partida cu Mexic, reuşită cu care a egalat astfel performanța reușită de către fostul international Argentinian Diego Armando Maradona. De menţionat că din cele opt goluri marcate la un Campionat Mondial de către Messi, patru au fost înscrise din afara careului de 16 metri.

Messi este unicul jucător de fotal din istorie care a câştigat de 7 ori Balonul de Aur (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019, 2021). In perioada în care a jucat pentru FC Barcelona (2004 – 2019), argentinianul a marcat 600 goluri în 683 partide în care a evoluat. Dintre acestea 417 goluri au fost marcate în campionatul Spaniei, 50 în Copa del Rey, 112 în UEFA Champions League şi 21 în meciuri amicale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...