METEO: Cod galben de vânt puternic în județele Mehedinți, Constanța și Tulcea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri dimineaţa atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic în zone din judeţele Constanţa, Tulcea şi Mehedinţi şi de ploaie slabă şi polei în cinci judeţe din regiunea Moldovei.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în zona de litoral a judeţelor Constanţa şi Tulcea se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu rafale de 55 – 65 km/h. Fenomene similare vor persista, până la ora 9:00, în zona joasă a judeţului Mehedinţi.

Tot până la ora 9:00, în judeţul Botoşani, respectiv în localităţile: Flămânzi, Ungureni, Albeşti, Truşeşti, Ştefăneşti, Coţuşca, Lunca, Rădăuţi-Prut, Copălău, Călăraşi, Avrămeni, Gorbăneşti, Manoleasa, Hlipiceni, Păltiniş, Vlăsineşti, Todireni, Mileanca, Prăjeni, Suliţa, Dângeni, Santa Mare, Ştiubieni, Drăguşeni, Durneşti, Dobârceni, Mihălăşeni, Blândeşti, Viişoara, Hăneşti, Săveni, Ripiceni, Româneşti, Mitoc, Adăşeni şi Răuşeni sunt prognozate ploi slabe şi depunere de polei.

Tot până la aceeaşi oră se află sub Cod galben de ploaie slabă şi polei judeţele Galaţi, Vrancea, Iaşi şi Vaslui.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum șase ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...