Metrorex anchetează un mecanic de tren acuzat că a condus beat

Metrorex anchetează un mecanic care este acuzat că ar fi condus băut. Potrivit companiei, sancțiunile vor fi conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern și legislației incidente.

Metrorex a reacționat după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora, miercuri, un mecanic de tren a condus băut.

Incidentul a avut loc miercuri în stația de metrou Dristor, conform Digi24.

Starea în care se afla mecanicul a fost observată de călători, care au mers la cabina acestuia după ce au observat că trenul nu mai pleca din stație.

Au fost anunțați oamenii legii, iar urma alcooltestului a reieșit că bărbatul avea o alcoolemie de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reacția Metrorex

„Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situații. Acestea presupun cercetarea în funcție de circumstanțe conform prevederilor legale și aplicarea de sancțiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern și legislației incidente”, anunță Metrorex.

Compania transmite că mai multe informații vor fi furnizate după finalizarea verificărilor aflate în desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...