Mica avere strânsă în pandemie de Ioana Mihăilă, propusă ministru al Sănătății de USR-PLUS

Criza sanitară din ultimul an nu a afectat afacerile familiei Ioanei Mihăilă, propusă de USR – PLUS la conducerea Ministerului Sănătății. Firmele controlate de familia ei au produs dividende de peste jumătate de milion de lei.

Ioana Mihăilă (foto dreapta) a obținut în 2020 dividende de 137.000 de lei de la Dermalite SRL, compania medicală la care este acționar principal. Marius Mihăilă, soțul ei, a obținut 383.000 de lei de la Osteoprotect SRL, firma pe care o controlează.

Un rezultat bun, pentru un an de criză, și doar puțin mai slab față de 2019. Atunci, Dermalite oferea dividende de 143.000 de lei iar Osteoprotect SRL, de 403.000 lei.

Născută în 1980, Ioana Mihăilă este medic primar endocrinolog și antreprenor în domeniul medical din județul Bihor.

La începutul anului 2021, Ioana Mihăilă a fost numită în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății.

În plan politic, a coordonat în 2020 campania locală de la alegerile europarlamentare, a fost votată preşedintele Filialei Judeţene PLUS Bihor. A candidat la alegerile locale, în Oradea, pentru funcția de primar și a obținut a cincea poziție, cu 3% din totalul voturilor valabil exprimate.

Anterior a cochetat cu PNL, fiind prezentă la acțiuni liberale, alături de șefa Organizației de Femei a PNL Oradea, Florica Cherecheș (foto bihorștiri.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...