Mica avere strânsă în pandemie de Ioana Mihăilă, propusă ministru al Sănătății de USR-PLUS

Criza sanitară din ultimul an nu a afectat afacerile familiei Ioanei Mihăilă, propusă de USR – PLUS la conducerea Ministerului Sănătății. Firmele controlate de familia ei au produs dividende de peste jumătate de milion de lei.

Ioana Mihăilă (foto dreapta) a obținut în 2020 dividende de 137.000 de lei de la Dermalite SRL, compania medicală la care este acționar principal. Marius Mihăilă, soțul ei, a obținut 383.000 de lei de la Osteoprotect SRL, firma pe care o controlează.
Un rezultat bun, pentru un an de criză, și doar puțin mai slab față de 2019. Atunci, Dermalite oferea dividende de 143.000 de lei iar Osteoprotect SRL, de 403.000 lei.

Născută în 1980, Ioana Mihăilă este medic primar endocrinolog și antreprenor în domeniul medical din județul Bihor.

La începutul anului 2021, Ioana Mihăilă a fost numită în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății.

În plan politic, a coordonat în 2020 campania locală de la alegerile europarlamentare, a fost votată preşedintele Filialei Judeţene PLUS Bihor. A candidat la alegerile locale, în Oradea, pentru funcția de primar și a obținut a cincea poziție, cu 3% din totalul voturilor valabil exprimate.

Anterior a cochetat cu PNL, fiind prezentă la acțiuni liberale, alături de șefa Organizației de Femei a PNL Oradea, Florica Cherecheș (foto bihorștiri.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...