Mihaela Rădulescu dezlănțuită la prima experiență sexuală

Mihaela Rădulescu a vorbit fără nicio reținere, despre prima noapte de dragoste din viața sa. Cine a avut inițiativa în toată această poveste? Mihaela Rădulescu dezlănțuită la prima experiență sexuală

Avea aproape 17 ani iar experiența sexuală nu a fost deloc una plăcută pentru vedetă, după cum au aflat fanii Mihaelei. Deși s-a mutat peste hotare, Mihaela Rădulescu tot se bucură de o comunitate generoasă de admiratori pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde păstrează mereu legătura cu aceștia.

Mihaela Rădulescu dezlănțuită la prima experiență sexuală. A preluat inițiativa!

Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima noapte de dragoste din viața ei, care a avut loc pe vremea când avea aproape 17 ani.

La momentul respectiv, experiența sexuală nu a fost deloc una plăcută pentru vedetă, așa că imediat după partida de amor, aceasta i-a transmis un mesaj partenerului ei.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele.

Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”, a mărturisit vedeta într-un interviu.

Mihaela Rădulescu nu uită prima experiență sexuală și taxează

„Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru Tango.

Cu alte cuvinte, Mihaela Rădulescu spune că i-ar fi plăcut să experimenteze sexul cu un bărbat mai bine pregătit care să știe cum să o inițieze în aceste taine.

În afara acestui interviu, în cadrul unei apariții TV ea a maifăcut dezvăluiri incendiare. „Nu știu pe ce plajă am fost, dar nu aveam nimic pe mine. Am făcut sex într-o piscină și am fost abordată de persoane de același sex. N-am purtat cătușe niciodată, în nici un fel de circumstanțe și n-am fost surprinsă făcând dragoste”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și-a găsit acum fericirea în brațele lui Felix Baumgartner, pe care îl iubește de circa cinci ani.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole