Milionarul Adrian Kreiner, ucis în bătaie de tâlhari, avea un testament secret. A pornit scandalul imediat cum a fost deschis

Publicat: 09 apr. 2024, 18:26, de Filon Stan, în SOCIAL , ? cititori
Milionarul Adrian Kreiner, ucis în bătaie de tâlhari, avea un testament secret. A pornit scandalul imediat cum a fost deschis
Milionarul Adrian Kreiner, ucis in bataie de talhari, avea un testament secret

Este scandal de proporții în familia milionarului Adrian Kreiner, care a fost ucis în bătaie în propria sa casă de trei indivizi mascați. Omul de afaceri avea un testament secret, care tocmai ce a fost deschis.

Milionarul Adrian Kreiner, ucis în bătaie de tâlhari în noaptea de 6 noiembrie 2023, avea un testament secret, în care spune cum va fi împărțită averea sa, atunci când va deceda. A izbucnit însă scandalul între fiica și concubina sa.

Milionarul Adrian Kreiner avea un testament secret

Testamentul despre care nimeni din familia omului de afaceri nu știa nimic era deținut de avocatul acestuia, care l-a deschis recent, în prezența familiei îndoliate. Evenimentul s-a lăsat însă cu un scandal de proporții între fiica și concubina milionarului ucis.

Omul de afaceri Adrian Kreiner, din Sibiu, a murit la vârsta de 50 de ani, după ce a fost torturat de trei tâlhari înarmați care i-au cerut să le spună unde își ascunde banii. Decesul prematur al acestuia a provocat o serie de probleme legate de succesiune, în condițiile în care bărbatul avea acțiuni la o fabrică de subansamble auto, dar și proprietăți imobiliare de mare valoare.

Dacă în ceea ce privește acțiunile pe care le avea la fabrică fiica lui, Vanessa Kreiner, în vârstă de 20 de ani, s-a înțeles cu iubita tatălui ei, Adriana Emilia Viliginschi, să le vândă celuilalt acționar și să împartă banii, nu același lucru s-a întâmplat în cazul imobilelor deținute de milionar.

Omul de afaceri i-ar fi lăsat însă fostei concubine vila din Sibiu, lucru care ar fi înfuriat-o la culme pe fiica acestuia. Tânăra ar fi anunțat că va ataca documentul în instanță. În cele din urmă, Vanessa s-ar fi mulțumit cu un penthouse în Sibiu și un autoturism Maserati, an de fabricație 2020.

Torturat de trei tâlhari până la moarte

Vă reamintim că Adrian Kreiner a murit în noaptea de 6 noiembrie 2023, după ce trei bărbați care purtau măști și mănuși au intrat în vila lui din Sibiu și l-au bătut cu bestialitate timp de aproximativ 40 de minute. Acesta era acasă alături de fiica lui, în vârstă de 20 de ani, care abia venise din Austria și de iubita sa, Adriana Emilia Viliginschi.

Concubina s-a ascuns într-un șifonier, iar fiica sa a fost amenințată cu pistolul și a fost nevoită să fie martoră la tot chinul la care a fost supus tatăl ei. Autorii au fost prinși în afara țării și au spus că pontul l-ar fi primit de la un apropiat al omului de afaceri.