Mini-casă de 4 mp, de vânzare în centrul istoric din Bremen

Una dintre cele mai mici locuințe din Germania este o casă, veche de un secol, a cărei suprafață utilă este de doar patru metri pătrați.  Se află în oraşul Bremen din nordul Germaniei și a fost scoasă miercuri la vânzare pentru 77.777 de euro.

Locuinţa, situată pe un teren de şapte metri pătraţi din centrul vechi al oraşului, are un singur nivel şi dispune de terasă pe acoperiş, toaletă, duş, plită şi o nişă pe post de dormitor.

Proprietatea poate fi văzură pe kensington-international.com, unde un apartament de 62 de mp, construit în 1971 în același oraș, poate fi cumpărat cu 140.000 de euro.

„Este probabil cea mai veche căsuţă din Germania”, a declarat Tobias Lachmann de la agenţia imobiliară Kensington Bremen, citat de Agerpres, adăugând că vârsta exactă a construcţiei este greu de determinat.

Preţul proprietăţii a fost inspirat de suprafaţa terenului, de şapte metri pătraţi, dar şi de vârsta actualului proprietar – 77 de ani.

Lachmann a precizat că peste optzeci de potenţiali cumpărători şi-au exprimat interesul pentru achiziţionarea locuinţei, situată în cartierul Schnoor din Bremen, unde case mici şi colorate mărginesc aleile înguste din zonă.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole