Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Spania din cauza vremii nefavorabile

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Spania, după ce Agenţia Meteorologică a actualizat prognoza de vreme nefavorabilă şi a emis coduri portocaliu şi galben de caniculă, furtuni şi ploi torenţiale.

Potrivit unui comunicat al MAE, marți este Cod galben de caniculă (până la 39ºC), ploi torențiale (20 mm/h) și furtună în comunitățile Aragon și Catalonia, Cod galben de caniculă (până la 39ºC) în comunitățile Madrid, Castilla La Mancha, Navarra și La Rioja și Cod galben de furtună pentru Comunitatea Valenciană.

Pentru ziua de miercuri, agenția meteorologică a emis o avertizare Cod galben de caniculă (până la 39ºC) în comunitățile Madrid, Andaluzia, Aragon, Castilla y León, Castilla La Mancha, Catalonia, Navarra, La Rioja, Comunitatea Valenciană și Insulele Baleare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să consulte în permanență informațiile publice și recomandările autorităților spaniole pentru a nu întâmpina probleme.

Atenționarea este adresată românilor care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei. De altfel, în mai toată Europa vremea e nefavorabilă și alternează de la caniculă la furtuni, uneori cu grindină sau vânt puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...