Ministerul de Interne intenționează să suplimenteze numărul forțelor de ordine în București și Timișoara

Ministerul de Interne intenționează să suplimenteze numărul forțelor de ordine care urmăresc respectarea legii în București și Timișoara.

Municipiul Timișoara și câteva comune din județul Timiș au intrat în carantină de la miezul nopții, după înmulțirea cazurilor de coronavirus.

În Capitală s-au reintrodus o serie de restricții, precum și închiderea restaurantelor, cafenelelor și a barurilor.

Avem toate structurile pregătite, sunt în dispozitiv. Şi la Timișoara și la București principala noastră preocupare este să prevenim răspândirea coronavirusului, răspândirea acestei pandemii, și acest lucru ne preocupă”, a spus ministrul de Interne Lucian Bode.

Ministrul de interne a mai declarat în această dimineață că a cerut conducerilor tuturor inspectoratelor de poliție din țară o reanalizare a plângerilor în care se regăsesc posibile acte de violență. Vor fi reevaluate sesizările din ultimii doi ani, pentru a se identifica eventualele situații în care oamenii amenință cu săvârșirea unor acte de violență.

Aceasta este una din deciziile care vor fi luate de Poliția Română, în urma tragediei de săptămâna trecută de la Onești, după cum a menționat Lucian Bode. El a precizat că un raport oficial în acest sens va fi finalizat în câteva zile, potrivit Agerpres.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...