Ministerul Justiției: Procurorul Laura-Felicia Ceh va ocupa funcția de magistrat de legătură în Italia

Procurorul Laura-Felicia Ceh a fost selectată de Ministerul Justiţiei pentru a ocupa funcţia de magistrat de legătură în Republica Italiană, postul fiind vacant din anul 2011.

„Laura-Felicia Ceh are o vechime de peste 24 de ani în funcţia de procuror. Din anul 2006 este punct de contact naţional la Reţeaua Judiciară Europeană în materie penală. De asemenea, a fost primul magistrat de legătură român în Franţa, fiind detaşată în această funcţie în perioada 2012 – 2013”, precizează Ministerul Justiţiei.

Magistratul de legătură român în Italia va avea un mandat de trei ani şi îşi va desfăşura activitatea la Roma, în cadrul Ministerului italian al Justiţiei, urmând să contribuie la facilitarea cooperării judiciare între autorităţile competente ale celor două state.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...